Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors de miel cu varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Curatam carnea si o punem la fiert taiata bucatele, cu sare. Curatam radacinoasele, si le taiem cuburi. Ceapa

detalii rețetă—

Bors de perisoare cu legume si smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se fierb legumele in 1 ½ litru apa cu sare. Intre timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de

detalii rețetă—

Bors de maruntaie de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pun maruntaiele, aripile si gitul sa fiarba cu zarzavatul taiat marunt si sare. Separat se fierbe orezul si se

detalii rețetă—

Bors cu perisoare de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pestele se spala, se curata, se taie capul si se da deoparte. Carnea se curata de pe oase. Capul se pune la fiert

detalii rețetă—

Bors de vita cu perisoare, dres cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune in oala cu apa, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate foarte subtire impreuna cu oasele de la carne. Se

detalii rețetă—

Bors de dovlecei umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se pun la fiert impreuna cu oasele de la carne, patrunjelul, morcovul, telina si o ceapa, taiate foarte marunt.

detalii rețetă—

Bors de perisoare cu carne de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Carnea se da prin masina de tocat, se amesteca bine cu o ceapa taiata marunt si inabusita, miezul de franzela muiat

detalii rețetă—

Bors cu carne de vita si tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2 �-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare

detalii rețetă—