Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 45m 

Desigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada

detalii rețetă—

Bors de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata morcovul, radacina de patrunjel si de telina, ceapa, se spala si se toaca marunt apoi se pun la fiert in

detalii rețetă—

Bors de loboda cu cartofi si smantana

complexitate reteta Redusa 

Pentru bors de loboda cu cartofi si smantana morcovul, patrunjelul si telina curatate, spalate si taiate fideluta

detalii rețetă—

Bors rusesc cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru borsul rusesc cu carne de vita carnea de vita se spala, se curata de pielite si se portioneaza. Morcovii,

detalii rețetă—

Bors pescaresc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Capetele si cozile de peste se curata si se spala. Morcovii, patrunjelul, pastarnacul, telina si ceapa se taie

detalii rețetă—

Bors moldovenesc de sfecla

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Patrunjelul, pastarnacul si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea. ceapa se curata si se toaca marunt.

detalii rețetă—

Bors de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Taiati cubulete morcovul, telina, ardeiul gras, radacinile de patrunjel si pastarnac. Ceapa tocati-o marunt

detalii rețetă—

Bors pescaresc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Capetele si cozile de peste se curata, se spala. Se scot osul amar si urechile. Morcovii, patrunjelul radacina,

detalii rețetă—

Bors de dovlecei umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se pun la fiert impreuna cu oasele de la carne, patrunjelul, morcovul, telina si o ceapa, taiate foarte marunt.

detalii rețetă—

Bors de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie carnea in bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si

detalii rețetă—

Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se taie carnea in bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si

detalii rețetă—