Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors delicios de dovlecel

complexitate reteta Redusa 

Pentru bors delicios de dovlecel se pun la fiert, in apa rece cu sare, rosiile taiate felii, ardeii grasi taiati

detalii rețetă—

Bors rusesc cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru borsul rusesc cu carne de vita carnea de vita se spala, se curata de pielite si se portioneaza. Morcovii,

detalii rețetă—

Bors de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Taiati cubulete morcovul, telina, ardeiul gras, radacinile de patrunjel si pastarnac. Ceapa tocati-o marunt

detalii rețetă—

Bors ucrainean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se taie bucati de carne potrivite, se pun la fiert in 2 l apa cu putina sare si se spumuiesc. Se adauga cepele,

detalii rețetă—

Bors de urzici cu ardei gras

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb se pregateste rintasul

detalii rețetă—

Bors de dovlecel si ardei gras

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pun la fiert, in apa rece cu sare, rosiile taiate felii, ardeii grasi taiati fidea, ceapa tocata marunt. Dupa

detalii rețetă—