Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciorba de perisoare

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 
gatire reteta 40m 

O ciorba cu multe....multe legume calite!

detalii rețetă—

Bors de perisoare cu legume si orez

complexitate reteta Redusa 

Pentru bors de perisoare cu legume si orez carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt,

detalii rețetă—

Bors de iepure cu smantana si zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 

Pentru bors de iepure cu smantana si zarzavaturi se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a

detalii rețetă—

Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata

detalii rețetă—

Bors de perisoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se pune carnea tocata intr-o farfurie adanca, se amesteca cu felia de paine inmuiata si bine farimitata, cu un ou

detalii rețetă—

Bors de dovlecei umpluti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune carnea tocata intr-o farfurie adanca si se amesteca bine cu miezul de paine inmuiat in apa rece, cu oul

detalii rețetă—

Bors de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ss pune carnea tocata intr-o farfurie adinca, se amesteca cu felia de piine inmuiata si bine farimitata, cu un ou

detalii rețetă—

Bors de dovlecei umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se pune carnea tocata intr-o farfurie adinca si se amesteca bine cu miezul de piine inmuiat in apa rece, cu oul

detalii rețetă—

Bors de perisoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, piine muiata in lapte si bine stoarsa, sare,

detalii rețetă—

Bors de iepure

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul

detalii rețetă—