Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors de sira de porc

portii reteta 5 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 50m 

Un bors de sira de porc fierbinte,medicament curat pentru un guturai zdravan!

detalii rețetă—

Ciorba de varza cu costita afumata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ciorba de varza cu costita afumata este o reteta de ciorba de varza delicioasa. Aceasta reteta de ciorba cu costita

detalii rețetă—

Bors de afumatura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru bors de afumatura se taie cartofii cuburele, ceapa marunt si costita afumata in bucatele mai mici, se adauga

detalii rețetă—

Ciorba de porc monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Se ia spuma ori de cate ori se formeaza. Legumele se taie marunt si se

detalii rețetă—

Bors moldovenesc cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru borsul moldovenesc cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati.

detalii rețetă—

Bors cu carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru bors cu carne de miel carnea de miel se portioneaza, se opareste, se spala cu apa rece. Ceapa uscata se

detalii rețetă—

Bors de porc cu zeama de varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Borsul de porc se prepara din carne de porc macra, legume, varza dulce, zeama de varza murata si verdeata.

detalii rețetă—

Bors din carne de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert cu apa rece. Se spumuieste cand da in clocot,

detalii rețetă—

Bors din carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert in apa rece. Se spumuieste cind da in clocot,

detalii rețetă—