Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara
mod de preparare
Se spala, se curata si se toaca marunt loboda.
Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul , ceapa, radacina de patrunjel si pastarnacul.
Se pun legumele la calit in putin ulei cat sa se inmoaie putin, se condimenteaza cu sare si piper ,se adauga loboda tocata marunt, rosiile in bullion maruntite si 1.5 litri de apa.
Se fierbe borsul separate si se adauga peste ciorba dup ace aceasta adat in clocot.
La final se adauga leustean tocat marunt.
Se bat cele doua oua cu sare si piper si se prajeste omleta in putin ulei
Se ruleaza omleta si se taie sub forma unor taietei.
Se serveste ciorba calda cu taietei de omleta.
Incearca si Ciorba de rosii si conopida
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu omleta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe