Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciorba de vacuta cu ardei copti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Carnea se curata, se spala si se pune la fiert, pana incepe sa se desprinda de pe oase. Se scoate, se dezoseaza,

detalii rețetă—

Ciorba radauteana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pieptul de pui se pune intr-o oala cu apa la fiert. Cand fierbe se ia spuma si se scoate pieptul de pui, care se

detalii rețetă—

Ciorba de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se pun la fiert legumele tocate marunt (ceapa, morcovul, ardeiul) cu 2 linguri de ulei si o lingurita de delicat.

detalii rețetă—

Ciorbita de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Carnea spalata si taiata cubulete potrivite se pune la fiert in apa rece. Intre timp curatam, spalam legumele si le

detalii rețetă—

Bors de gogonele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Gogonelele taiate se calesc impreuna cu ceapa si cu 3 linguri de ulei. Se adauga 2 litri de apa si se lasa la fiert

detalii rețetă—

Ciorba de fasole cu afumatura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se spala si se pune fasolea in apa rece cu o seara inainte. Se pune fasolea la fiert in aproximativ 1.5-2 litri de

detalii rețetă—

Supa de legume

complexitate reteta Redusa 

Spalam foarte bine cartofii noi si ii taiem bucati, luam trei morcovi si ii taiem bucati potrivit. Se pun la fiert

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Dupa ce am curatat si spalat morcovii, ceapa, ardeii, rosiile si cartofii le tocam destul de marunt si le punem la

detalii rețetă—

ciorba de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune apa la fiert. Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt, cu orezul spalat, cu jumatate din

detalii rețetă—

Ciorbita de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se pune carnea cu apa la fiert, se spumeaza ori de cate ori este nevoie si intre timp ne ocupam de legume. Rosiile

detalii rețetă—

Ciorbita de legume cu costita si smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Le-am tocat cat am putut de marunt si scaricica am pus-o separat la fiert putin cat sa iasa afumatura din ea si

detalii rețetă—

Zama ardeleneasca de os afumat cu tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune scarita afumata la fiert si se spumuieste din cand in cand. Ceapa se taie marunt, iar morcovul,

detalii rețetă—

Ciorba de salata ca la Brasov

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala salata, se rupe bucati cat mai mici si se pune la fiert. Se prajesc cateva bucatele de slanina.

detalii rețetă—

Ciorba de gulii umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se taie marunt morcovul si patrunjelul si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp se scobesc guliie.

detalii rețetă—