Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciorba de burta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Burta se spala si se fierbe in apa cu otet, apoi se taie fasii subtiri. Rasolul se fierbe si el separat.

detalii rețetă—

Ciorba de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba de porc sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de porc, morcovi,

detalii rețetă—

Ciorba de fasole alba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Fasolea se fierbe in mai multe ape cu sare. Se adauga morcovii, ceapa si usturoiul, taiate rondele, iar la final

detalii rețetă—

Ciorba din burta de vita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Burta de vita se spala si se curata, frecandu-se cu malai si apa. Se Iasa apoi sa stea in apa rece, amestecata cu

detalii rețetă—

Ciorba de burta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se ia burta si se spala. Daca vi se pare ca are miros se pune cateva ore, chiar o zi, in putina apa cu cateva

detalii rețetă—

Ciorba de burta de vaca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se alege partea cea mai groasa a burtii - muche de burta - se spala in multe ape, se opareste cu apa clocotita cu

detalii rețetă—

Ciorba ruseasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:20m 

Se prepara o supa de carne. Se taie pai sfecla rosie, morcovii, patrunjelul si ceapa si se pun intr-o oala. Se

detalii rețetă—

Ciorba cu cirnati afumati si otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce s-a inmuiat bine, se adauga cirnatii

detalii rețetă—