Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciorba de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune fasolea in multa apa sa se umfle si sa se inmoaie. Se pun la fiert fasolea si cateva boabe de piper, in apa

detalii rețetă—

Ciorba de ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata si se scobesc ardeii. Se unplu apoi cu carnea tocata, amestecata in prealabil cu un ou, condimente-piper,

detalii rețetă—

Ciorba delicioasa de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Ciorba delicioasa de perisoare este o supa delicioasa si consistenta cu carne de vita. Din 300 g carne de vita

detalii rețetă—

Ciorbă de miel reţetă

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:10m 

Ciorbă de miel reţetă. Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba de miel sunt necesare urmatoarele ingrediente:

detalii rețetă—

Ciorba dreasa cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de ceapa, dovecei, morcovi, ardei, piept de pui, smantana, ulei, patrunjel, sare

detalii rețetă—

Ciorba picanta de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Se adauga piperul si se da pe razatoare morcovul, telina,

detalii rețetă—

Ciorba de zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa cu ulei. Numai dupa ce au fiert bine, se adauga bulion sau suc

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare a la grec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si ales, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper dupa gust. Cu

detalii rețetă—

Ciorba de cartofi cu rintas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe in 2 l de apa morcovul, patrunjeii, ½ de telina, foile de dafin si piperul. Dupa ce au fiert cca ½ ora,

detalii rețetă—

Ciorba banateana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune carnea in 2 l de apa sa dea un clocot, dupa care se spumeaza si se adauga morcovul, patrunjelul, piperul si

detalii rețetă—

Ciorba de peste cu praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se rumeneste in ulei ceapa, prazul, telina si se stinge cu 3 litri de apa. Se pune sare, piper si usturoiul

detalii rețetă—