Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciorba de fasole si urzici

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Ciorba de fasole si urzici este una dintre retetele de ciorba foarte gustoase. Pe langa fasole mai aveti nevoie de:

detalii rețetă—

Ciorba de vacuta cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Ciorba de vacuta cu tarhon este o reteta delicioasa.Pentru a face aceasta reteta de ciorba aveti nevoie de carne de

detalii rețetă—

Ciorbă de miel reţetă

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ciorbă de miel reţetă. Pentru a realiza aceasta reteta de ciorba de miel sunt necesare urmatoarele ingrediente:

detalii rețetă—

Ciorba de fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru aceasta ciorba aveti nevoie de fasole verde, costita afumata, ceapa, morcovi, ardei gras, telina, cartofi,

detalii rețetă—

Ciorba de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Spala costitele si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa si

detalii rețetă—

Ciorba de burta MAMA

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se pune burta la fiert cu o ceapa mai mare sau 2 mici impreuna cu morcovul si ardeiul gras in apa mai multa. Dupa

detalii rețetă—

Ciorba ardeleneasca de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati

detalii rețetă—

Ciorbă de miel reţetă cu ardei gras

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Ciorbă de miel reţetă. Se taie in bucati potrivite carnea si se pune la fiert cu 3-4 litri de apa. Cind a dat in

detalii rețetă—