Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciorba ardeleneasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ciorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu

detalii rețetă—

Ciorba de fasole cu ciolan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Ciorba de fasole cu ciolan este o mancare delicioasa cu fasole si ciolan afumat. Aceasta mancare cu ciolan este

detalii rețetă—

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Alegem fasolea si o punem la inmuiat in apa rece de seara. Spalam ciolanul si il taiem cubulete sau feliute sau cum

detalii rețetă—

Ciorba de carne afumata cu fasole boabe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se alege fasolea, se spala cu apa rece si se lasa in apa rece cateva ore. La fel se procedeaza cu ciolanul afumat,

detalii rețetă—

Ciorba de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Ciolanul se curata, se desprinde de pe os si se taie in bucati. La fel se taie si carnea afumata. Se topeste untura

detalii rețetă—

Ciorba de carne afumata cu fasole boabe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se alege fasolea, se spala cu apa rece si se lasa in apa rece citeva ore. La fel se procedeaza cu ciolanul afumat,

detalii rețetă—

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ciolanul si fasolea se inmoaie peste noapte. Apa rezultata din inmuierea ciolanului se arunca si ciolanul se pune

detalii rețetă—

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se pune fasolea in apa rece cu 10 ore inainte de a se gati, se opareste de 2-3 ori si se scurge apa, dupa care se

detalii rețetă—