Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciorba de macrou

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Ciorba de macrou este delicioasa si foarte satioasa. Pentru aceasta reteta de ciorba de peste am folosit 3 bucati

detalii rețetă—

Ciorba cu perisoare de peste alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 

Ciorba cu perisoare de peste este o mancare ideala pentru cei carora nu le prea place pestele. Nici nu vor sti

detalii rețetă—

Ciorba pescareasca cu zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 

Pentru ciorba pescareasca cu zarzavaturi se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in

detalii rețetă—

Ciorba simpla de peste cu orez

complexitate reteta Redusa 

Pentru ciorba simpla de peste cu orez aceasta ciorba se poate prepara din peste marunt sau din capul si 2-3 bucati

detalii rețetă—

Ciorba picanta de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se

detalii rețetă—

Ciorba pescareasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si

detalii rețetă—

Ciorba de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Ciolanul se curata, se desprinde de pe os si se taie in bucati. La fel se taie si carnea afumata. Se topeste untura

detalii rețetă—

Ciorba pescareasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si

detalii rețetă—

Ciorba de carne si legume cu smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Taiem carnea si slanina cubulete. Punem slanina in ceaun si o stropim cu ulei, o prajim pana se topeste.

detalii rețetă—

Ciorba cu perisoare de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 min cu 2 linguri de ulei. Apoi totul se stinge

detalii rețetă—

Ciorba de peste cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga zarzavatul taiat fire subtiri. Se lasa sa fiarba cu sare si cind

detalii rețetă—