Supe de legume

Reteta Supa crema de sfecla rosie

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 
mirela0911 postat de
Postat pe: 31-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
Desi am fost un pic sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!

ingrediente

8 portii

   4 buc de sfecla rosie
   1 buc morcov
   2 cartofi
   1 buc ceapa alba
   4-5 lg ulei
   sare
   piper dupa gust
   smantana
   crutoane
   hrean pus pentru iarna

mod de preparare

Se curata legumele si se spala. Sfecla se taie bucati mai mici, morcovul se taie rondele, iar cartofii cubulete. Ceapa se taie marunt.
Intr-o oala de inox se pune uleiul sa se incinga si se adauga ceapa la calit. Se lasa in jur de 5 minute,apoi se adauga restul legumelor si se amesteca. Se toarna apa cat sa acopere legumele si se lasa sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie legumele.
Se lasa usor la racit, apoi se pun legumele in blender pana devin ca un piure. Se toarna inapoi in oala, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se mai lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se serveste.
Se poate servi cu smantana, crutoane si hrean ras pus pentru iarna.

Pofta buna!

Incearca si Supa de dovlecei cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.