Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa de varza cu carnati afumati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Supa de varza cu carnati afumati este o reteta traditionala pentru toate gusturile. Pentru prepararea acestei supe

detalii rețetă—

Supa de fasole

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Fasolea se alege si se spala bine bine. Se lasa inainte de preparare in apa 2-3 ore pentru a fierbe mai usor. Ceapa

detalii rețetă—

Supa frantuzeasca de ceapa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Preparare: Ceapa se taie in jumatate si apoi rondele, se caleste in unt. Cand devine sticloasa, se presara

detalii rețetă—

Crema de masline negre cu crutoane 10 porti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Mod de preparare Se taie ceapa rondele – se strecoara maslinele de zeama din conserva-se pune painea

detalii rețetă—

Supa cu taietei din clatite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Supa cu taietei din clatite este o reteta de supa pe care o gasiti pe culinar.ro alaturi de alte retete de supa de

detalii rețetă—

Supa crema de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru prepararea retetei supa crema de cartofi aveti nevoie de cartofi, ceapa, usturoi, telina, pastarnac,

detalii rețetă—

Supa crema de paine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru prepararea acestei supe e nevoie de paine veche, de cateva zile. Aceasta se taie bucatele si pe pune intr-un

detalii rețetă—

Ciorba de fasole verde

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Mod de preparare: se spala fasolea verde si se rup cozile din ambele capete. Se rup bucatele de 0,5-1 cm, si se

detalii rețetă—