Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa cu galuste pufoase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Supa cu galuste pufoase este foarte simplu de preparat. Aveti nevoie de legume, carne de care doriti,iar apoi

detalii rețetă—

Supa de sparanghel cu creveti si grisine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Supa de sparanghel cu creveti si grisine este o supa consisteta foarte gustoasa. Ingredientele pentru reteta sunt:

detalii rețetă—

Supa de ciuperci cu smantana si gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Supa de ciuperci se pregateste usor. Ca sa ramina albe, pe masura ce sunt curatite, ciupercile se pun intr-un

detalii rețetă—

Supe de caise cu galuste de cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Prajim intr-o tigaie fulgii de cocos pana devin aurii. Fierbem laptele cu frisca, 3 dkg de , sare si vanilat.

detalii rețetă—

Supa de galuste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se toaca ceapa, morcovul si albitura si se pun la fiert impreuna cu 2 lingurite de delicat, se prepara galustele

detalii rețetă—

Supa de dovlecei cu gris

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Dovleceii, curatati, bine spalati se taie felii subtiri si se fierb in apa pina se moaie. Se trec prin sita

detalii rețetă—

Supa de zarvat cu gris rumenit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se rumeneste usor grisul intr-un vas smaltuit, fara grasime. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu supa de

detalii rețetă—

Supa de zarzavat cu gris sau tapioca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se inabusa legumele in putina apa si margarina. Dupa ce s-au inmuiat se adauga faina desfacuta in putina apa si

detalii rețetă—