Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gazpacho

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 03m 
gatire reteta 2m 

Avand in vedere ca ingredientele nu se fierb, nu se coc si nici nu se prajesc si ele isi pastreaza toti nutrientii

detalii rețetă—

Gazpacho Andaluz

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 12m 

• spalati si curatati castravetii • taiati toate legumele si fructele cuburi si introduceti-le in blenderul

detalii rețetă—

VIDEOGazpacho andaluz - Reteta video

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Gazpacho se poate bea, si atunci va fi nevoie sa-l faci mai lichid, sau se poate manca asemeni unei supe, moment in

detalii rețetă—

Gazpacho de castraveti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru gazpacho de castraveti se curata castravetii de coaja, apoi se taie cubulete dupa ce le-am scos mijlocul cu

detalii rețetă—

Gazpacho sau supa de rosii rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Gazpacho sau supa de rosii rece este o specialitate de origine mexicana, dar care castiga tot mai multa

detalii rețetă—

Gazpacho

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Painea se inmoaie in sucul de rosii sau in putina apa, daca folositi rosii proaspete. Pana se inmoaie, se taie

detalii rețetă—

Gazpacho (Supa rece de rosii)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Rosiile se curata de pielita "la rece", iar castravetii se curata de coaja. Se pregatesc cu mixerul cu

detalii rețetă—

Gazpacho cu sos salsa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Gazpacho este o supa de legume, rece, foarte sanatoasa din cauza ca legumele nu sunt tratate termic, astfel

detalii rețetă—

Ajo blanco (Gazpacho alb)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Migdalele se pun in apa clocotita 2 minute, se scot si apoi se curata de coaja. Piinea de tara (piine normala, nu

detalii rețetă—