Aroma si delicatete pentru zile friguroase!
Se taie dovleacul curatat de coaja in cubelete mici,la fel si morcovul si se pun la fiert cu 2 lingurite de zahar ,un baton de scortisoara si 2 stelute de anason si lemongrass..Se lasa sa fiarba pana se inmoaie morcovul si dovleacul,se scurg de supa si separat se dau la blender subtiind cu supa in care au fiert,,pana obtinem consistenta dorita apoi adaugam si o lingura de smantana .Se serveste cu smantana deasupra ,nucsoara presarata si mult miez de alune de padure prajite si maruntite.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataPrimavara intra in vietile nostre cu pasi timizi se pare, sa o primim cu bratele deschise. Este 1 Martie si v-am adus un...
Prajitura cu branza, fructe tropicale si budinca de vanilieIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii