Aroma si delicatete pentru zile friguroase!
Se taie dovleacul curatat de coaja in cubelete mici,la fel si morcovul si se pun la fiert cu 2 lingurite de zahar ,un baton de scortisoara si 2 stelute de anason si lemongrass..Se lasa sa fiarba pana se inmoaie morcovul si dovleacul,se scurg de supa si separat se dau la blender subtiind cu supa in care au fiert,,pana obtinem consistenta dorita apoi adaugam si o lingura de smantana .Se serveste cu smantana deasupra ,nucsoara presarata si mult miez de alune de padure prajite si maruntite.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii