Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa din carne macra si oua

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se pregateste o supa de carne care se strecoara si se pune la fiert. In aceasta supa se adauga carnea bine spalata,

detalii rețetă—

Supa cu carne afumata si fasole uscata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se pune cu o seara inainte fasolea la inmuiat si dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea

detalii rețetă—

Supa de perisoare cu tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Carnea fara grasime se da prin masina de tocat, de 2-3 ori, impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca

detalii rețetă—

Supa vieneza

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

Oasele se fierb in apa rece, se strecoara supa care se sareaza si se lasa sa mai fiarba aproape o ora; se taie

detalii rețetă—

Supa concentrata de carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Din 1/2 kg. de carne si zarzavat se pregateste o supa foarte concentrata care se strecoara. Rasolul va putea fi

detalii rețetă—

Supa de limba

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se spala bine limba, de mai multe ori, in apa calda, frecind-o cu malai, pentru a inlatura orice murdarie care se

detalii rețetă—

Supa de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tinara. Gaina, curatata si spalata, se asaza intr-o oala in care se

detalii rețetă—

Supa din oase cu diferite garnituri

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se sparg oasele cu ajutorul unui satir, se spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare. Cind s-a

detalii rețetă—