Supe si ciorbe

categorii rețete
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa de gaina umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Gaina se spala si se usuca. Se detaseaza pielea de carne, la nivelul pieptului si al abdomenului. Aici va fi zona

detalii rețetă—

Supa a la Frankfurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Taiem crenvurstii felii subtiri (daca nu sunt umpluti in mate, se scoate pielea de pe ei), varza creata se spala si

detalii rețetă—

Ciorba de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pregateste astfel: Se curata de piele capul de miel, scoti creierul si ochii si il transezi. Din aceste oase

detalii rețetă—