Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa de linte cu carnati

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se pune lintea la fiert in 2,5 litri de apa. Intr-o tigaie se incalzeste ulei si se pune ceapa la calit se presara

detalii rețetă—

Supa de carnati

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Fasolea alba inmuiata in ajun se fierbe o ora. Ceapa taiata marunt se prajeste, se adauga carnatii taiati felii si

detalii rețetă—

Supa de fasole de Jokai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Punem la fiert din timp fasolea(cu 2-2,5 apa rece) cu ciolanul. Adaugam morcovii curatati si intregi, telina

detalii rețetă—

Supa de cartofi cu carnati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

In amestecul de ulei si unt preincalzit calim ceapa pana devine aurie. Adaugam sunca fiarta taiata cubulete si

detalii rețetă—

Supa de cartofi cu carnati

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se pot folosi si carnati proaspeti, indepartandu-le pielita. Calim cepa tocata, in ulei, impreuna cu

detalii rețetă—

Supa Toscana (italiana)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de

detalii rețetă—