Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa de gaina cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Supa de gaina cu orez este delicioasa si nu foarte greu de preparat. Aveti nevoie de pipet de gaina, legume,

detalii rețetă—

Supa crema de rosii cu ficat de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si

detalii rețetă—

Aspic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aspic avem nevoie de carne, zarzavat si condimente.

detalii rețetă—

Supa de gaina umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Gaina se spala si se usuca. Se detaseaza pielea de carne, la nivelul pieptului si al abdomenului. Aici va fi zona

detalii rețetă—

Supa de linte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se pune la fiert lintea impreuna cu carnea taiata cubulete, usturoiul si legumele. Se adauga sare, condimente si

detalii rețetă—

Supa de carne de vita cu ficat de pui

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se spala carnea, se taie si se pune intr-o oala, se adauga 2,5 litri de apa. In timpul fierberii se indeparteaza

detalii rețetă—

Supa de varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Fierbe carnea pe jumatate in apa sarata. Taie varza in 10-12 bucati si adaug-o la carne. Condimenteaza cu tarhon,

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se dau prin razatoare morcovii rosia si ardeiul se pun la fiert se adauga sare pentru perisoare se amesteca carnea

detalii rețetă—

Ciorba radauteana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare sau condimente de tip Knorr.

detalii rețetă—