Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

O supa de primavara, energizanta, o mancare usoara!

detalii rețetă—

Ciorba de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Ciorba de cocos este o reteta de ciorba cu carne de pui delicioasa. Ciorba de pui este potrivita pentru o masa de

detalii rețetă—

Supa cu galuste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Supa cu galuste este o supa usoara ce nu ar trebui sa lipseasca dintr-o masa completa. O supa cu carne de pui si

detalii rețetă—

Supa chinezeasca iute acrisoara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Supa chinezeasca iute acrisoara este o reteta de supa cu piept de pui absolut delicioasa. O supa usoara cu ciuperci

detalii rețetă—

Supa de pui cu galuste de gris si zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Supa de pui cu galuste de gris este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de supa aveti nevoie de carne de

detalii rețetă—

Supa de cartofi cu carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se curata cartofii, morcovii si ceapa, se spala bine, se taie cubulete. Intr-o tigaie se pune putin ulei, se lasa

detalii rețetă—

Bors cu carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma.

detalii rețetă—

Gulas la ceaun cu vita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Gulasul este o mancare traditionala ungureasca, adoptata cu mare succes in Ardeal. In mod traditional se foloseste

detalii rețetă—