Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos picant de rosii cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune faina in uleiul incins, amestecind repede cu o lingura de lemn; dupa 2-3 minute se stinge cu o ceasca de

detalii rețetă—

Supa de patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb in apa clocotita radacina de patrunjel, spalata, si cartofii curatati si taiati bucatele.

detalii rețetă—

Sos picant cu castraveti murati

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:20m 

Se amesteca ceapa tocata marunt, otetul, mustarul, piperul si citeva linguri de apa si se fierb 10-15 minute. Se

detalii rețetă—

Ghiveci de toamna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Toate legumele bine spalate si taiate in bucati potrivite se pun intr-o cratita cu un pahar de ulei si se dau la

detalii rețetă—

Dovlecei cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dovleceii curatati si spalati, taiati in rondele se pun la fiert cu carnea, rosiile si ceapa pina se inmoaie. Se

detalii rețetă—

Sos de oua cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ouale se fierb, se cojesc, apoi albusurile se toaca marunt. Galbenusurile se freaca impreuna cu smintina pina se

detalii rețetă—

Supa crema de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:55m 

Se spala oasele, se sparg in lungime cu satirul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc impreuna cu ceapa. Se lasa

detalii rețetă—

Sos brun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

Zarzavaturile se spala, se curata, se taie ceapa in bucati, se curata, se spala si se taie felii. Intr-o cratita

detalii rețetă—

Triunghiuri cu marmelada

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:40m 

Se framinta repede un aluat (din faina, unt, smintina si sare) si se da la rece 2-3 ore. Se intinde o foaie groasa

detalii rețetă—

Ciorba de maruntaie de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 1-1 1/2 ora, dupa care se strecoara.

detalii rețetă—

Ciorba de peste cu hrean

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cind ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati

detalii rețetă—

Prajitura cu gem si cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul, zaharul si galbenusurile se freaca pina devin spumoase, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de

detalii rețetă—

Supa de fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se lasa sa fiarba fasolea in apa clocotita, dupa ce a fost taiata in lamele fine. Se adauga apoi bulionul cald si

detalii rețetă—

Pui cu rosii si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Puiul taiat in bucati se fierbe cu ceapa. Cind este aproape fiert se adauga rosiile curatate de pielita si taiate

detalii rețetă—