Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mincare de telina cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Telinele si cartofii se curata si se taie in felii rotunde, egale. Se pun intr-o cratita unsa cu grasime, se toarna

detalii rețetă—

Rosii la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Rosiile se curata de pielita, se taie in felii rotunde si se asaza intr-o cratita unsa cu grasime, intre rindurile

detalii rețetă—

Bitoci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se toaca carnea si se framinta bine cu 100 gr. de unt. Se sareaza si se pipereaza. Se formeaza chiftelute mari care

detalii rețetă—

Salata de fasole boabe cu heringi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Fasolea fiarta in apa cu sare se scurge bine. Heringul desarat si spalat in mai multe ape se curata de oase si se

detalii rețetă—

Supa crema de spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:55m 

Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se

detalii rețetă—

Salata de heringi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb cartofii si sfecla, dupa care se taie in felii. Pestele se rupe in fisii foarte mici, cepele se taie

detalii rețetă—

Saslik

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie carnea in bucatele mici care se dau prin ulei, piperindu-le. Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un

detalii rețetă—

Peste "a Suisse"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara

detalii rețetă—

Bors rusesc cu dafin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se

detalii rețetă—

Blinele

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Intr-o cratita se pune faina de griu, se face o gropita in mijloc in care se va pune drojdia dizolvata in apa

detalii rețetă—

Prajitura berlineza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framinta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina, zahar si sare. Se opreste 1/3 din aluat, restul se

detalii rețetă—

Crema "Fondue"

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 

Se freaca peretii unei cratite cu usturoi pisat, apoi se umple cu vin si se adauga brinza taiata in cubulete si

detalii rețetă—

Martipan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se freaca impreuna cu untul taiat bucatele. Se adauga ciocolata topita pe aburi, zaharul si migdalele sau

detalii rețetă—

Cartofi noi cu patrunjel verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa clocotita si sarata. Cand sunt gata se scurg si se rumenesc

detalii rețetă—