Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cartofi "Harz"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se face un piure de cartofi care se amesteca repede cu ceapa tocata fin, sarea, boiaua dulce. Intr-o tigaie cu

detalii rețetă—

Pui cu ciuperci stropit cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pun bucatile de pui in untdelemn cu putina apa si se lasa sa fiarba inabusit 1/4 ora. Ciupercile taiate felii,

detalii rețetă—

Salata de banane cu suc de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se curata bananele, se taie in felii, se stoarce portocala peste ele si se amesteca cu zaharul pudra.

detalii rețetă—

Supa de macris cu cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se inabusa macrisul, curatat si bine spalat, in putina apa si margarina. Cartofii curatati de coaja si taiati in

detalii rețetă—

Salata de caise cu vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Caisele se curata de coaja, li se scot simburii si se pun intr-o compotiera. Peste ele se presara zaharul pudra,

detalii rețetă—

Rulada cu varza rosie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se curata varza si se stropeste fiecare frunza cu apa sarata, in care s-a diluat putin otet. Se da prin masina de

detalii rețetă—

Bors de stiuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul,

detalii rețetă—

Ciorba de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se spala carnea si se opareste in apa clocotita. Se limpezeste bine in apa rece si se taie in bucati potrivit de

detalii rețetă—

Ciorba de potroace

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 1-1 1/2 ora, dupa care se strecoara.

detalii rețetă—

Supa de telina si cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie cartofii si telina in cubulete mici, se pun intr-o cratita cu margarina topita. Dupa ce s-au aurit, se

detalii rețetă—

Chiftelute la gratar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Se da carnea cruda prin masina de tocat de 2-3 ori, impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu

detalii rețetă—

Cas cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Bucatile de cas se asaza intr-un vas rezistent la caldura uns bine cu unt. Peste feliile de cas se toarna ouale

detalii rețetă—

Supa cu specific francez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Piinea se taie in cubulete mici care se pudreaza cu zahar si se prajesc intr-o tigaie. Se pun apoi intr-un castron

detalii rețetă—

Oua "a la gasconne"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Vinetele se curata de coaja si se taie in forma de rondele. Se sareaza si se lasa sa se scurga. Dupa ce si-au lasat

detalii rețetă—