Aluaturi

Reteta Aluat pentru rulade si pateuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru pateuri se amesteca faina, smantana, 60 gr unt si sarea si se prepara o coca. Restul de unt se foloseste la ungerea foii, care mai apoi se imp

ingrediente

   125 gr smantana
   160 gr unt
   180 gr faina
   sare

mod de preparare




Pentru pateuri se amesteca faina, smantana, 60 gr unt si sarea si se prepara o coca. Restul de unt se foloseste la ungerea foii, care mai apoi se impatureste si se pune la rece. Se repeta de doua ori operatia, dupa care se intinde o foaie de jumatate de cm grosime, care se umple cu compozitia dorita in pateuri.


Pentru rulada se amesteca toate ingredientele, se framanta bine si se pune la rece pentru cateva zeci de minute. Se umple rulada cu orice fel de umplutura.
Se servesc reci.


Alte retete culinare:





Papanasi fierti


Chec pufos


Placinta de dovleac
Incearca si Aluat pentru pateuri
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat pentru rulade si pateuri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.