Faina se amesteca cu untul moale, smantana, sare si se framanta bine. Se lasa in repaus 30 de minute, apoi se intinde o plaseta o foaie de 2 cm, se i
Faina se amesteca cu untul moale, smantana, sare si se framanta bine. Se lasa in repaus 30 de minute, apoi se intinde o plaseta o foaie de 2 cm, se impatureste si se lasa la rece 20-30 de minute. Se repeta operatiunea, inca o data si se da din nou la rece, pentru 10-20 de minute.
Se foloseste la prepararea pateurilor.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat Prajitura snikers
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad
Comentarii