Aluaturi

Reteta Aluat pufos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Faina se amesteca cu untul moale, smantana, sare si se framanta bine. Se lasa in repaus 30 de minute, apoi se intinde o plaseta o foaie de 2 cm, se i

ingrediente

   200 gr faina
   150 gr unt
   160 gr smantana
   sare

mod de preparare




Faina se amesteca cu untul moale, smantana, sare si se framanta bine. Se lasa in repaus 30 de minute, apoi se intinde o plaseta o foaie de 2 cm, se impatureste si se lasa la rece 20-30 de minute. Se repeta operatiunea, inca o data si se da din nou la rece, pentru 10-20 de minute.
Se foloseste la prepararea pateurilor.





Alte retete de dulciuri:





Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat Prajitura snikers
Incearca si Melcisori cu nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat pufos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.