Aluaturi

Reteta Pateuri cu ciocolata si alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
Blogul_lui_Haplea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Taiem foaia de aluat in 12 dreptunghiuri
- punem in mijlocul fiecarui dreptunghi cate o bucata de ciocolata
- presaram alune pisate
- inchidem dr

ingrediente

   o ciocolata
   200 g alune pisate

mod de preparare



Taiem foaia de aluat in 12 dreptunghiuri

- punem in mijlocul fiecarui dreptunghi cate o bucata de ciocolata

- presaram alune pisate

- inchidem dreptunghiurile si le punem in tava. Bagam tava la cuptorul deja incins si lasam la foc aproximativ 20 de minute, pana se rumenesc pateuril.

Se poate orna cu sirop de ciocolata!




Incercati si aceste retete de prajituri
Incearca si Coltunasi cu branza de vaci monti
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciocolata si alune" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.