Branza se amesteca cu ouale batute, zaharul, esenta si amidonul.
Aluatul: Ouale se bat cu zaharul si sarea, adaugam untul racit, laptele batut, esenta. Faina cernuta se pune intr-un lighean, se face gaura in mijloc se adauga drojdia, amestecul de ou,(daca este nevoie se mai adauga faina) se framanta un aluat elastic care nu se lipeste de maini.
Se imparte in 2 coca, se intinde cate o foaie, se adauga branza, se ruleaza. Se procedeaza intocmai si la al 2 lea, se ruleaza si se aseaza in tava de cozonac unsa bine cu ulei. Se acopera si se lasa la un loc caldut pana isi dubleaza volumul.
Se unge cu un galbenus desfacut cu putin lapte, se da la cuptor pana se rumeneste.
Placinta cu branza se serveste cu zahar pudra.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe