Rulada de cascaval cu lapte este un aperitiv simplu si delicios. Se pune totul la fiert si, cand clocoteste, dam deoparte si adaugam o cana de faina, amestecam bine, apoi o lasam la racit, dupa care adaugam cinci oua, pe rand, si amestecam bine. Se coace in tava unsa bine cu ulei si tapetata cu faina, iar cand este coapta, o ungem cu unt, apoi presaram 300 g cascaval ras pe razatoare. Se ruleaza bine si se mai da la cuptor timp de 10-15 minute.
Rulada cu cascaval se serveste calda, cu smantana.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe