Aluaturi

Reteta Saratele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Levkic_13329 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Important este sa fie cantitati egale de faina, margarina si brinza, se framinta aluatul si se puna la rece o jumatate de ora. Se pune pe planseta si

ingrediente

   500 gr faina
   500 gr. margarina
   500 gr branza sarata
   2 lingurite praf de copt
   susan sau chimen(facultativ)
   un galbenus de ou pt. uns

mod de preparare

Important este sa fie cantitati egale de faina, margarina si brinza, se framinta aluatul si se puna la rece o jumatate de ora. Se pune pe planseta si se intinde de grosime de jumatate de centimatru. Se taie in ce forme doriti, adica betisoare, sau putin mai late, se ung cu galbenus, se presara susan sau chimen. Se coc la foc iute.
Linga orice aperitiv sau numai pentru bere
Incearca si Reteta rapida de aluat de paste
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.