Aluaturi

Reteta Scones cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se amesteca faina, praful de copt si sarea intr-un castron.
2. Se adauga untul si cascavalul ras.
3. Se adauga laptele si galbenusul. Se framin

ingrediente

   5
   5 dl faina (1 dl faina = 60 grame faina)
   5 lingurita praf de copt
   putina sare
   50 gr unt moale
   50 gr cascaval ras
   1
   5 dl lapte
   1 galbenus

mod de preparare

1. Se amesteca faina, praful de copt si sarea intr-un castron.

2. Se adauga untul si cascavalul ras.

3. Se adauga laptele si galbenusul. Se framinta aluatul.

4. Se intinde aluatul cam de un cm grosime, se taie patrate, etc, se pun pe o tava pe care s-a pus hirtie pergament (de copt).

5. Se pune cuptorul la incalzit, la 200 grade c. Se lasa intre timp aluatul sa creasca, cam 15 min. Se coc in mijlocul cuptorului, cam 20 de minute.
Se servesc calde
Incearca si Aluat fraged
Daca ti-a placut reteta noastra "Scones cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite