Aluaturi

Reteta Tarte pentru umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tartele pentru umplut se servesc cu spuma, sarlota sau frisca. sunt usor d efacut si sunt foarte bune.

ingrediente

   450 g faina
   300 g unt
   2 galbenusuri
   sare
   200 g apa rece

mod de preparare

Pentru tartele pentru umplut se framanta toate la un loc, dupa care se lasa aluatul timp de o ora la rece, apoi se pune in forme la copt, la foc moderat. La final, dupa ce s-au racit, tartele se umplu cu spuma, sarlota sau frisca.


Tartele pentru umplut se servesc cu spuma, sarlota sau frisca. sunt usor d efacut si sunt foarte bune.

Incearca si Halva turceasca cu sirop de zahar si scortisoara
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte pentru umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.