Aluaturi

Reteta Vatruschi (branzoaice)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru vatruschi (branzoaice) se face un aluat crescut ca pentru pirosti. Intre timp se pregateste branza pentru umplutura din branza de vaca frecata cu ou.

ingrediente

   500 g faina
   30 g drojdie
   1 lingura zahar
   lapte
   1 ou
   1 lingura unt
   1 lingurita rasa de sare
Pentru umplutura:
   200 g branza
   1 ou
   1 lingura smantana
   1 lingurita faina
   sare
   vanilie si
   zahar dupa gust.

mod de preparare

Pentru vatruschi (branzoaice) se face un aluat crescut ca pentru pirosti. Intre timp se pregateste branza pentru umplutura din branza de vaca frecata cu ou, smantana, zahar, faina si un praf de sare. Se intinde foaia de aluat, se taie forme rotunde ceva mai mari (ca o farfurioara), se pune cate o lingurita buna de branza si se aduna marginile aluatului in forma de punga, lasand branza totusi descoperita. Se unge cu ou, se inteapa branza de cateva ori cu furculita si se coc la cuptor, pe o tava unsa cu unt, la foc iute.


Vatruschi (Branzoaice) se servesc calde sau reci.

Incearca si Placinta cu branza si dulceata
Daca ti-a placut reteta noastra "Vatruschi (branzoaice)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.