Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Coronita cu mac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

1. Despre prepararea aluatului nu prea am multe de spus, am aruncat ingredientele in masina in acesta ordine:

detalii rețetă—

Choux de Bruxelles umplut

complexitate reteta Redusa 

Pentru choux de Bruxelles umplut fierbeti in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cand clocoteste, adaugati faina

detalii rețetă—

Aluat pentru placinta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru aluat pentru placinta faina se cerne. Lamaia se spala, se extrage sucul si se amesteca cu apa si sare. Untul

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru aluat frantuzesc rapid se amesteca toate ingredientele in afara de margarina pana se obtine un aluat

detalii rețetă—

Pizza cu ciuperci si cabanos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Aceasta reteta de pizza este delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de aluat pentru pizza, ciuperci, masline,

detalii rețetă—

Aluat pentru pizza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru acest aluat pentru pizza va trebuie o cana de iaurt, ½ de cana de ulei, 2 oua, sare, piper, 1 ½ cana de

detalii rețetă—

Taitei de casa simpli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru taiteii de casa simpli se framanta un aluat, care se lasa invelit in nylon sa stea timp de o jumatate de

detalii rețetă—

Taitei de casa traditionali

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru taiteii de casa traditionali se framanta bine un aluat omogen, intindem cu sucitorul foi subtiri, lasam

detalii rețetă—

Aluat cu bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Cu acest aluat cu bere, putem coace snitel, mere, ceapa sau oua. Pentru acesta veti avea nevoie de oua, faina,

detalii rețetă—

Pateuri gustoase cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pateurile gustoase cu branza sunt mancaruri cu branza delicioase ce pot fi servite ca si aperitiv. Aluatul se

detalii rețetă—

Sarailie cu nuci si sirop de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sarailie cu nuci si sirop de zahar ars se intinde o foaie foarte subtire de aluat de placinta. Se taie in

detalii rețetă—

Placinta cu crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru placinta cu crema de vanilie se face un aluat frantuzesc din unt, faina, apa, sare si o lingurita de ulei.

detalii rețetă—

Covrigei de plamadeala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru covrigeii de plamadeala se face un aluat din drojdie muiata cu jumatate ceasca de lapte cald, faina, unt,

detalii rețetă—

Tarta cu fructe crude

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru tarta cu fructe crude se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc si se pune o lingurita rasa de

detalii rețetă—