Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gogosi moldovenesti cu branza de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Toate incredientele se framanta bine. Coca obtinuta se acopera si se lasa sa se odihneasca 1 ora. Din acest aluat

detalii rețetă—

Quiche (placinta) cu dovlecei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

COCA: Framantati o coca din faina, un ou, unt taiat cubulete, un praf de sare si 2 linguri de apa rece.

detalii rețetă—

Mere in coca de clatite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata merele de coaja si de mijlocul cu seminte. Se stropesc rondelele cu rom. Intr-un vas se pun 4-5

detalii rețetă—

Placinta cu dovleac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Din ingredientele pentru foi se framanta o coca, care se lasa sa se odihneasca cel putin 15 minute. Apoi se intind

detalii rețetă—

Tarta delicioasa cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o

detalii rețetă—

Gogosi traditionali cu dulceata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru gogosile traditionale cu dulceata se moaie drojdia cu putin lapte cald si se amesteca cu 2-3 linguri de

detalii rețetă—

Pirosti din coca fiarta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Aceasta reteta gustoasa de pirosti din coca fiarta contine urmatoarele ingrediente: oua, faina, unt sau margarina

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteva cu galbenusul, apa, sare si otetul. Se framanta coca formata cu mana, apoi se inveleste intr-un

detalii rețetă—

Aluat pentru coltunasi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu oul si putina apa. Se framanta bine coca, pana nu se mai lipeste de degete. Se

detalii rețetă—

Aluat pentru taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara din faina, galbenusuri si apa o coca. Se framanta bine si se intinde o foaie. Aceasta se lasa cateva

detalii rețetă—

Aluat pentru rulade si pateuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru pateuri se amesteca faina, smantana, 60 gr unt si sarea si se prepara o coca. Restul de unt se foloseste la

detalii rețetă—

Aluat rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Faina se amesteca impreuna cu uleiul, sarea, apa, otetul si se framanta o coca potrivit de moale. Din aceasta se

detalii rețetă—

Aluat de placinta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina, cu laptele, uleiul, oul si lingurita de amoniac. Se framanta coca bine si se imparte apoi in

detalii rețetă—

Strudel de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face o coca moale adaugand un paharel de apa. Se lasa 1 ora. Se intinde foaie, se unge cu untul

detalii rețetă—