Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Taitei de casa simpli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru taiteii de casa simpli se framanta un aluat, care se lasa invelit in nylon sa stea timp de o jumatate de

detalii rețetă—

Taitei de casa traditionali

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru taiteii de casa traditionali se framanta bine un aluat omogen, intindem cu sucitorul foi subtiri, lasam

detalii rețetă—

Cataif cu frisca si vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru cataiful cu frisca se face o foaie la fel ca pentru taitei. Ca sa fie mai fina se face fara apa, se intinde

detalii rețetă—

Cataif turcesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru cataiful turcesc se fac taitei foarte fini din doua oua. Se pun intr-o tava, se dau la cuptor la foc

detalii rețetă—

Aluat pentru taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara din faina, galbenusuri si apa o coca. Se framanta bine si se intinde o foaie. Aceasta se lasa cateva

detalii rețetă—

Aluat pentru taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Faina se amesteca impreuna cu untul, sare, oua si lapte. Se framanta bine, dupa care se aduna totul ca o minge si

detalii rețetă—

Taitei subtiri

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Intai ungem cu unt si presaram cu pesmet o tava emailata mai mica. Apoi maruntim cu ustensila de zdrobit

detalii rețetă—

Aluat de taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un aluat bine lucrat dintr-un ou, apa, cat se ia cu o jumatate de coaja de ou, un praf de sare si faina cat

detalii rețetă—