Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Guguluf cu dovleac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru guguluf cu dovleac margarina o frecam cu zaharul, adaugam oul, laptele, praful de copt stins in otet, faina

detalii rețetă—

Tarta delicioasa cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o

detalii rețetă—

Saratele cu cartofi fierti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Aceasta reteta este foarte buna. Pentru alt fel de saratele va trebuie 150 g faina, 150 g cartofi fierti, 1 pachet

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca sare si praful de copt cu faina, untul taiat in bucatele, galbenusurile si apa cata absoarbe faina. Se

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte dulci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca faina cu untul bucatele, zaharul, oul, smantana sau laptele. Se adauga praful de copt, zeama de lamaie

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte dulci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se pune pe o planseta si se amesteca cu praful de copt. intre timp, se bat ouale si se adauga zaharul, sarea

detalii rețetă—

Blat din aluat fraged

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se pune faina pe planseta, se face in mijloc o adancitura in care se pun zaharul, untul moale, galbenusurile, sare,

detalii rețetă—

Aluat fraged de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Faina frecata cu apa clocotita capata consistenta, se adauga praf de copt sau bicarbonat. Se mai adauga o

detalii rețetă—

Scones cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

1. Se amesteca faina, praful de copt si sarea intr-un castron. 2. Se adauga untul si cascavalul ras.

detalii rețetă—

Nan � piine din India

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune cuptorul la incalzit la 250�. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga oul, laptele si

detalii rețetă—

Blat de tarta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Ouale se amesteca cu zaharul si apoi se adauga apa calduta. Se adauga faina si praful de copt deodata. Se coace in

detalii rețetă—