Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Coltunasi cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Coltunasii cu branza sunt un desert delicios, pregatit in casa. Aluatul de coltunasi poate fi umplut cu ce doriti,

detalii rețetă—

Baclava delicioasa cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru baclava se face un aluat de placinta si se intinde foaia foarte subtire. Dupa ce s-a uscat, se taie in

detalii rețetă—

Covrigei de plamadeala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru covrigeii de plamadeala se face un aluat din drojdie muiata cu jumatate ceasca de lapte cald, faina, unt,

detalii rețetă—

Tarta cu fructe crude

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru tarta cu fructe crude se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc si se pune o lingurita rasa de

detalii rețetă—

Gogosi din aluat pripit cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru gogosile din aluat pripit cu vanilie se pun intr-o cratita sa se infierbante un pahar de apa, untul, zaharul

detalii rețetă—

Mere in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru merele in aluat se curata merele de coaja si, cu un cutit subtire, se scot samburii din mijloc. In locul

detalii rețetă—

Placintele cu mere si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru placintelele cu mere si rom se face foaia din aluat de unt si smantana, se taie mici ronduri de 7-8 cm

detalii rețetă—

Aluat cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru aluatul cu branza se framanta un aluat din branza de vaca, faina si unt proaspat in cantitati egale. Se

detalii rețetă—

Aluat de unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru aluatul de unt se cerne faina intr-un castron, se pune untul si se amesteca, dar nu se framanta. Se toarna

detalii rețetă—

Aluat de unt si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru aluatul cu unt si smantana se ceme faina pe masa de aluat. Se pune la mijloc smantana, untul proaspat muiat

detalii rețetă—

Aluat simplu de tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru aluatul de tarte se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune untul proaspat, muiat putin

detalii rețetă—

Aluat cu caimac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru aluatul cu caimac se face un aluat dintr-o ceasca de caimac (smantana de pe lapte fiert), o ceasca de faina,

detalii rețetă—

Pateuri delicioase cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aluatul pentru pateurile delicioase cu branza se face la fel ca pentru pateurile cu carne. Umplutura de branza se

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc reusit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Conditiile necesare pentru obtinerea unui aluat frantuzesc reusit sunt: 1. Faina sa fie de calitate buna, bine

detalii rețetă—