Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Coltunasi fierti, cu crema de branza Delaco

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Coltunasii fierti, cu branza de vaci sunt ideali pentru desertul celor mici, fiind dietetici si foarte usori. Insa

detalii rețetă—

Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.

detalii rețetă—

Rulada de cascaval cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rulada de cascaval cu lapte este un aperitiv simplu si delicios. Se serveste calda cu smantana. Se pune totul la

detalii rețetă—

Saratele cu cartofi fierti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Aceasta reteta este foarte buna. Pentru alt fel de saratele va trebuie 150 g faina, 150 g cartofi fierti, 1 pachet

detalii rețetă—

Galuste umplute cu prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru galustele umplute cu prune se face un aluat din cartofi fierti, curatiti si dati prin masina, cu faina, o

detalii rețetă—

Galuste cu prune sau marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru galuste cu prune sau marmelada se pune apa la fiert cu sare si zahar. Se toarna in ploaie malaiul amestecat

detalii rețetă—

Aluat cu caimac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru aluatul cu caimac se face un aluat dintr-o ceasca de caimac (smantana de pe lapte fiert), o ceasca de faina,

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor fierti deliciosi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii fierti se freaca intr-un castron branza de vaca cu ouale,

detalii rețetă—

Aluat oparit cu apa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune la fiert apa, cu uleiul si sarea. Cand incepe sa clocoteasca se adauga intreaga cantitate de faina si se

detalii rețetă—

Aluat placinta post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Intr-o oala mai mare se pune apa la fiert impreuna cu zaharul. Dupa ce a dat un clocot, se adauga uleiul si se

detalii rețetă—

Blat de tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune la fiert intr-un vas zaharul si apa, doar pana se dizolva tot zaharul. Se separa albusul de galbenuse.

detalii rețetă—