Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cornuri cu unt

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

Ce pot spune decat ca sunt innebunita dupa cornuri…de tot felul… din aluat cat mai fraged si cat mai

detalii rețetă—

Placinta cu mere, imbunatatita

portii reteta 24 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 

Cu siguranta intrebarea este.... ce inseamna imbunatatita? Ei bine, inseamna.... ceva scortisoara, cateva granule

detalii rețetă—

Aluat de foietaj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Acest aluat de foietaj se foloseste la mai multe retete de foietaj – puteti opta pentru umpluturi dulci sau

detalii rețetă—

Croissant

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 6h:15m 

Croissantul este una dintre celemai delicioase produse de patiserie.Croissant simplu, cu ciocolata, cu gem de

detalii rețetă—

Foaie de strudel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Foile de strudel sunt usor de facut si numai bune cand vrem sa preparam strudel. Pentru a realiza aceasta reteta

detalii rețetă—

Aluat tip foietaj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se trece branza prin sita si se amesteca apoi cu untul moale, se adauga faina si sarea. Se framanta bine aluatul si

detalii rețetă—

Foietaj cu ananas

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Din ingredientele mentionate se prepara un aluat frantuzesc foietat, dupa reteta clasica si se lasa la rece 2 ore.

detalii rețetă—

Mere in foietaj

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se spala merele, se curata de coaja, se scoate casuta cu samburii si se umple golul cu o jumatate lingurita de

detalii rețetă—