Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Saleuri de casa

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:20m 
gatire reteta 1h 

Saleuri fragede si delicioase pentru perioada Sarbatorilor de iarna

detalii rețetă—

Cosulet comestibil

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Cosuletul comestibil arata ca si un cos impletit din nuiele, doar ca este din aluat. Il puteti umple cu salata sau

detalii rețetă—

Foi de placinta de casa

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Placinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de

detalii rețetă—

Choux de Bruxelles umplut

complexitate reteta Redusa 

Pentru choux de Bruxelles umplut fierbeti in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cand clocoteste, adaugati faina

detalii rețetă—

Rulada Anda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rullada Anda se poate face aperitiv cu carne, paté, ciuperci sau gem. Este gustoasa si simpu de preparat.

detalii rețetă—

Pateuri gustoase cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pateurile gustoase cu branza sunt mancaruri cu branza delicioase ce pot fi servite ca si aperitiv. Aluatul se

detalii rețetă—

Rulada de cascaval cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rulada de cascaval cu lapte este un aperitiv simplu si delicios. Se serveste calda cu smantana. Se pune totul la

detalii rețetă—

Rulada simpla cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rulada simpla cu cascaval este un aperitiv delicios ce poate fi servit si la mese festive. Se bat ouale spuma cu

detalii rețetă—