Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sacul lui Mos Craciun

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 25m 

În aşteptarea lui Moş Crăciun, am pregătit un sac delicios cu mere. E dietetic, fără zahăr, am grijă de

detalii rețetă—

Cornuri cu unt

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

Ce pot spune decat ca sunt innebunita dupa cornuri…de tot felul… din aluat cat mai fraged si cat mai

detalii rețetă—

Melcisori cu nuca

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 30m 

Sunt frumosi si gustosi. Pot fi pastrati, bine acoperiti cu un prosop si cu o folie de plastic si sunt perfecti

detalii rețetă—

Blat pentru tort cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru blat pentru tort cu nuca untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga ouale, unul cate unul, un praf de sare

detalii rețetă—

Strudel delicios cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Pentru strudelul cu visine se intinde foaia de placinta. Se scot samburii de la 1 kg de visine spalate si se lasa

detalii rețetă—

Covrigei de cozonac (Polonezi)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Covrigeii de cozonac, sau polonezii cu nuca si miere sunt niste covrigi dulci impletiti foarte usor, dulci,

detalii rețetă—

Choux de Bruxelles umplut

complexitate reteta Redusa 

Pentru choux de Bruxelles umplut fierbeti in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cand clocoteste, adaugati faina

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru aluat frantuzesc rapid se amesteca toate ingredientele in afara de margarina pana se obtine un aluat

detalii rețetă—

Aluatul saracului

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Cu acest aluat al saracului, se poate face prajitura cu branza de vaci, cu mere si, daca nu se foloseste zahar, se

detalii rețetă—

Ineluse spaniole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru inelusele spaniole se freaca untul spuma, se amesteca cu zaharul si sarea, dupa care se adauga celelalte

detalii rețetă—

Placinta cu alune si mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru placinta cu alune si mere aveti nevoie de 300 g faina, 150 g untura, 200 g zahar, 100 g alune macinate.

detalii rețetă—

Foi pentru cremschnitt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Foile pentru cremschnitt se servesc taiate fasii late, care se umplu cu gem, rahat sau mere.

detalii rețetă—

Foi rulada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Foile pentru rulada se pot servi umplute cu orice fel d ecrema. Sunt usor de facut si sunt foarte bune.

detalii rețetă—

Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.

detalii rețetă—