Blondine sunt un fel de bomoboane cu lapte foarte gustoase. Pentru aceasta reteta de bomboane trebuie sa folositi 350 grame lapte praf.
Blondine sunt un fel de bomoboane cu lapte foarte gustoase. Se pune pe foc intr-o craticioara apa, zaharul si cafeaua solubila. Se tine pana s-a topit zaharul, cam 5 minute.
Se ia de pe foc si se adauga margarina, amestecand pana se topeste. Se adauga si laptele praf si se amesteca bine pana e incorporat. Se pune toata compozitia intr-o forma unsa cu putin ulei si se lasa deoparte peste noapte.
A doua zi se taie in formele dorite.
Blondine se servesc ca atare. Daca doriti se pot si ambala in hartii colorate. Le puteti face chiar cadou.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneAm fost duminica la un restaurant cu specific mexican si mi s-a deschis apetitul pentru retete mexicane:D Am inceput usor cu...
QuesadillaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii