Bomboane, figurine

Reteta Prajitura Rafaello

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru prajitura Rafaello se amesteca 200 g unt, 200 g lapte praf, 150 g zahar pudra, 1 pachet de vanilie.

ingrediente

   200 g unt
   200 g lapte praf
   150 g zahar pudra
   1 pachet de vanilie
   150 g nuca de cocos.

mod de preparare

Pentru prajitura Rafaello se amesteca 200 g unt, 200 g lapte praf, 150 g zahar pudra, 1 pachet de vanilie, 150 g nuca de cocos; se fac bilute, care se dau prin alta nuca de cocos (150 g), iar la mijloc se pune cate o aluna prajita (100 g).


Prajitura Rafaello se serveste dupa ce s-a racit.

Incearca si Bomboane cu cocos si capsuni
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rafaello" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Bomboane, figurine
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.