Bomboane, figurine

Reteta Prajitura Rafaello cu nuca de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru prajitura Rafaello, 50 g apa se fierb cu o cana de zahar, iar cand se ingroasa putin se adauga 300 g lapte praf, 100 g nuca de cocos.

ingrediente

   50 g apa
   o cana de zahar
   300 g lapte praf
   100 g nuca de cocos
   250 g unt si
   vanilie.

mod de preparare

Pentru prajitura Rafaello cu nuca de cocos, 50 g apa se fierb cu o cana de zahar, iar cand se ingroasa putin se adauga 300 g lapte praf, 100 g nuca de cocos, 250 g unt si vanilie. Dupa ce s-a racit, se fac bilute care se dau prin nuca de cocos. La mijloc se adauga alune, stafide sau nuci.


Prajitura Rafaello cu nuca de cocos se serveste dupa ce s-a racit.

Incearca si Jeleu de zahar ars
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rafaello cu nuca de cocos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Bomboane, figurine

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.