Chia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva radicalilor liberi, iar aceasta reteta are un gust super bun!
Intr-un borcan cu capac se pun laptele si mierea se amesteca sa se dizolve, apoi se adauga chia, se amesteca din nou, se pune capacul si se lasa la frigider 4 h amestecand din cand in cand.
In acest timp, se scurg bucatile de ananas, se paseaza oprind cateva pentru ornat impreuna cu o banana si se lasa deoparte.
Capsunile curatate, spalate, bine scurse, se paseaza si ele intr-un vas, oprind 2-3 pentru ornat, impreuna cu banana ramasa si se lasa deoparte.
Chia, dupa ce a absorbit laptele, se imparte in cupe, deasupra se pune piureul de fructe si se orneaza cu frunzulite de menta si fructele ramase.
Inainte de servire se lasa la frigider.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mereDaca vreti sa rontaiti ceva weekendul asta, va recomand aceste inimioare cu cascaval. Reteta am preluat-o de la Ligia...
Inimioare cu cascaval
Comentarii