Se toaca carnea si se pune intr-o cratita impreuna cu ceapa tocata marunt si cu o bucata de unt. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba carnea in suc
Se toaca carnea si se pune intr-o cratita impreuna cu ceapa tocata marunt si cu o bucata de unt. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba carnea in sucul ei amestecind din cind in cind sa nu se lipeasca. Dupa ce carnea este bine fiarta (daca este nevoie se mai adauga putina apa), se potriveste de sare si piper si se lasa sa scada. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Cind carnea este calduta, se mai da o data prin masina de tocat, adaugind la sfirsit o felie de piine. Tocatura se amesteca bine cu oul si cu verdeata. Cu aceasta compozitie se ung si se ruleaza clatitele preparate in prealabil. Se asaza intr-o tava si se dau la cuptor 7-8 minute.
Se serveste calda
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii