Se freaca untul cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile, franzela inmuiata in lapte si data prin sita. Se amesteca totul cu 3 linguri de dulceata de
Se freaca untul cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile, franzela inmuiata in lapte si data prin sita. Se amesteca totul cu 3 linguri de dulceata de fragi. Se inglobeaza la urma albusurile batute spuma. Se unge forma cu unt si pesmet, se toarna compozitia si se da la cuptor timp de 30 de minute. Cand budinca e gata coapta, se face un sirop din 3 linguri de dulceata de fragi si 200 ml de vin.
Siropul se toarna deasupra budincii si se da din nou la cuptor cateva minute.Alte retete de dulciuri:
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Chec pufos
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mereChiar daca nu esti fan peste, iti garantez ca aceasta reteta de pastrav la cuptor te va cuceri. Reteta video pas cu pas o...
Pastrav somonat la cuptor
Comentarii